Kontakt

Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss, när och hur du vill. Kan vi inte svara direkt så lovar vi att återkomma så snabbt vi någonsin kan.    

Du kan ringa eller skicka ett e-postmeddelande till någon av våra medarbetare. Eller så använder du vårt kontaktformulär om det känns bättre eller enklare.  

Vi ser fram emot att höra från dig! 

hej@loqalo.se
031 350 49 00

Medarbetare

Mikael Oscander
0767-135979
mikael@loqalo.se

Efter avslutade studier och drygt ett års erfarenhet på Loqalo, fortsätter jag mitt arbete med massor av energi och omtanke om varje enskilt uppdrag. Mina drivkrafter är engagemang, glädje och långsiktighet, det tror jag leder till lyckade affärer.

John Kihlbom
0707-691311
john@loqalo.se

Jag har arbetat i fastighetsbranschen sedan 2017 och arbetade innan det i skobranschen i 40 år både som anställd och egenföretagare. Det som driver mig är mötet och dialogen med olika människor och att få till affärer där alla parter känner tillfredställelse och glädje.

Adam Wilson
0702-351162
adam@loqalo.se

Jag har arbetat i fastighetsbranschen sedan 2013 och innan dess 3 år i medicinteknikbranschen. Jag vill träffa olika typer av människor och få dessa att göra bra affärer med varandra där glädje och kompetens genomsyrar dialogen.

Nils Åke Rydqvist
0703-410112
nilsake@loqalo.se

2002 lämnade jag resebranschen och har efter det arbetat som affärschef och rådgivare för olika fastighetsbolag. Mitt fokus har primärt varit uthyrning samt köp och förvärv av fastigheter. Relationer och förtroende är mina ledord. Det bästa arbetet blir gjort när man har det roligt!

    Jag vill helst bli kontaktad via: